مطالعات در مورد فرآیند سرمایه گذاری خطر پذیر (VC) بخش دوم

مطالعات در مورد فرآیند سرمایه گذاری خطر پذیر (VC) بخش دوم

حوزه دیگری که می توان مورد مطالعه قرار داد ، تأثیر سرمایه گذاری بر جامعه است. نمونه ای از چنین تحقیقاتی توسط Kortum و Lerner یافت شده است که تأثیر سرمایه گذاری بر نوآوری را مورد مطالعه قرار داده اند و دریافتند که میزان فعالیت سرمایه گذاری در یک صنعت بطور قابل توجهی میزان ثبت اختراع را در آن صنعت افزایش داده است.

یکی دیگر از زمینه های مهم تحقیق ، که در این پایان نامه مورد توجه قرار گرفته است ، تحقیقاتی است که در جهت تامین سرمایه در روند سرمایه گذاری را انجام می دهد. فرایند سرمایه گذاری به طور سنتی همه چیز را شامل می شود از جمع آوری پول برای صندوق های سرمایه گذاری ، مدیریت روند سرمایه گذاری تا برداشت نتیجه (Tyebjee and Bruno, 1984; Fried and Hisrich, 1994; Gompers and Lerner, 2002) از این رو ، در این زمینه تحقیقاتی بیشترین تمرکز بر منظر درون سرمایه داری است (جزعی) و نه از دیدگاه کلان (خارج). Gorman and Sahlman (1989) این سؤال را مطرح کردند که سرمایه داران با سرمایه گذاری چه می کنند؟ آنها در تلاش برای به دست آوردن سوال اصلی تحقیق در این زمینه هستند. با این حال ، فرآیند سرمایه گذاری از آن زمان به بعد توسعه یافته است و از مطالعات توصیفی خالص سرمایه داران به سمت تمرکز بیشتر بر جنبه های ارتباطی فرایند سرمایه گذاری منتقل شده است. سرمایه دار ریسک پذیر همانطور که Fried and Hisrich (1995) خاطرنشان کردند ، یک سرمایه گذار رابطه ای است.

تحقیقات در مورد فرآیند سرمایه گذاری ، اقدامات و تعامل بین حامیان درگیر در فرایند را هدف قرار می دهد. حامیان اصلی سرمایه گذاران ، سرمایه داران و کارآفرینان هستند. سرمایه داران به عنوان واسطه بین سرمایه گذاران (تأمین کنندگان سرمایه) و سرمایه گذاری های نیازمند سرمایه رشد فعالیت می کنند ، یعنی آنها به عنوان تأمین کننده سرمایه و صلاحیت کارآفرینان و جویای سرمایه از سرمایه گذاران عمل می کنند (آمیت و همکاران1998).

به منظور درک بسیاری از چالش های مطالعه فرایند سرمایه گذاری، تأکید بر برخی از تفاوتهای اساسی بین تأمین اعتبار سرمایه گذاری و تأمین مالی مرسوم شرکتها مهم است. در این اختلافات است که بسیاری از چالش های تجربی و علمی ریشه دارند. تأمین مالی سرمایه گذاری از جهات مختلف با تأمین مالی شرکت ها متفاوت است. برخی از مهمترین تفاوتها شامل میزان عدم تقارن اطلاعات بین سرمایه گذاران خارجی و کارفرمایان (مؤسسان شرکت) ، نقش پیمانکاری در حل مشکلات، میزان مشارکت سرمایه گذاران خارجی ، نقش تنوع بخشی به عنوان راهی برای کاهش ریسک و ارزش سرمایه گذاری و عدم نقدینگی بازار سرمایه های سرمایه گذاری را افزایش می دهد.

یکی از چالش های اصلی برای شرکت های سرمایه گذاری (و برای تحقیق در این زمینه) نحوه اداره عدم تقارن اطلاعاتی است که باعث می شود سرمایه گذاری در یک شرکت کارآفرینی جوان ایجاد شود (آمیت و همکاران ، 1998). سرمایه گذاری در شرکتهایی با سابقه کم (فقدان اطلاعات ثبت شده) و در صنایع جدید، باعث عدم تقارن اطلاعات بین سرمایه داران و کارآفرینان می شود که از اهمیت بسیار بالاتری نسبت به سرمایه گذاری در شرکتهای بازرگانی عمومی برخوردار است. تئوری عدم تقارن اطلاعات از تئوری کسب و کار (تفکیک مدیریت و نظارت) سرچشمه می گیرد (آیزن هاردت ، 1998) و نشان می دهد که کارآفرینان غالباً دارای یک مزیت اطلاعاتی نسبت به سرمایه گذاران هستند. عدم تقارن اطلاعات، دو مشکل اساسی ایجاد می کند که باید به آنها پرداخته شود ، ریسک انتخاب نامطلوب و ریسک در زیر سوال بردن ارزشهای اخلاقی (آمیت و همکاران ، 1998 ؛ کاممین ، 2006). اساساً انتخاب نامطلوب ریسکی است که “اطلاعات پنهان و مخفی” منجر به سرمایه گذاری های نامساعد (در شرکتهایی با عملکرد ضعیف) می شود. زیر سوال بردن ارزشهای اخلاقی ریسکی است که کارآفرین به طرز فرصت طلبانه به ضرر سرمایه گذاران عمل کند.

نحوه برخورد با عدم تقارن اطلاعات ، یک موضوع مهم تحقیق در زمینه سرمایه گذاری بوده است (به عنوان مثال به امیت و همکاران ، 1998 ؛ سهلمن ، 1990 ؛ رایت و رابی ، 1996 ؛ گومپرز و لرنر ، 1999 ؛ کاممینگ ، 2006 مراجعه کنید). نظریه آژانس و نظریه عدم تقارن اطلاعات اغلب هنگام مطالعه مسائل پیمانکاری در سرمایه گذاری استفاده می شود. قراردادهای بین سرمایه داران و کارآفرینان “با تخصیص حقوق جریان نقدی ، کنترل رأی و حق تصمیم گیری” به دو مشکل اساسی عدم تقارن اطلاعاتی و زیر پا نهادن ارزشهای اخلاقی پرداخته است (دنیس ، 2004 ، ص.311) قراردادها می توانند به عنوان ابزارهای غربالگری مورد استفاده قرار گیرند تا از انتخاب نامطلوب جلوگیری شود (اسمیت و اسمیت ، 2004) و برای جلوگیری از بروز مشکلات اخلاقی مورد استفاده قرار می گیرند (الیزور و گاووزی ، 2003).

یکی دیگر از موضوعات تحقیقاتی که می تواند ناشی از مشکل عدم اطلاعات و عدم اطمینان زیاد در سرمایه باشد ، موضوع ارزیابی شرکتهای جوان کارآفرین است. مدلهای سنتی ارزیابی که ارزش یک شرکت را با کاهش درآمدهای پیش بینی شده و یا میزان نقدینگی تخمین می زنند ، معمولاً در این زمینه ها توصیه نمی شوند با این حال ، سرمایه داران مرتباً با شرکت هایی روبرو می شوند که ارزش فعلی آنها باید با وجود این واقعیت تخمین زده شود که بسیاری از بازپرداخت ها در آینده ای نا معتبر هستند. علیرغم اهمیت آن برای فرآیند سرمایه گذاری ، تحقیقات در مورد ارزیابی سرمایه های ریسک پذیر محدود بوده است. یکی از نمونه های چنین تحقیقاتی هریینگ و اولبریچ (2006) هستند که چگونگی ارزیابی شرکت های نوپا در تجارت الکترونیکی را ارزیابی کردند. نتیجه گیری اصلی آنها این بود که چالش اصلی پیش بینی مازاد بود و نه انتخاب مدل ارزیابی. نمونه های دیگر چنین تحقیقاتی شامل مواردی است که سعی در توصیف انواع روشهای ارزشیابی توسط سرمایه داران دارند. به عنوان مثال ، رایت و رابی (1996) دریافتند که به نظر می رسد روش های ارزیابی براساس چند برابر شدن درآمدها ، متداول ترین رویکرد سرمایه گذاری برای ارزیابی است.

تحقیق جالب دیگر این است که چگونه شرکتهای سرمایه گذاری در شرکتهایی که در آن سرمایه گذاری می کنند سود ایجاد می کنند. همانطور که میسون و هریسون (1999 ، ص 27) اظهار داشتند: “این که سرمایه داران چرا و به چه روشی به ارزش افزوده خود ادامه می دهند ، همچنان به عنوان یک محور پر جنب و جوش برای بحث و گفتگو ، بدون اجماع در مورد جوابها است.”

گفته می شود که سرمایه داران با مشارکت فعال در شرکت های متصل (به عنوان مثال با مشارکت فعال در هیئت مدیره ، فعالیت به عنوان هیئت مدیره تاثیرگذار ، نظارت بر عملکرد مالی و غیره) باعث افزایش سهام می شوند. با این حال ، با وجود تحقیقات قابل توجه در مورد فعالیتهای ارزش افزوده سرمایه داران ، مطالعات اندکی موفق شده اند این ادعا را تأیید کنند که دخالت سرمایه داران با سرمایه گذاری واقعاً تأثیر مثبتی بر عملکرد کسب و کار دارد. (Brau et al., 2004; Manigart et al. 2002). هنگامی که سرمایه داران از بازار سرمایه گذاری خارج می شوند ، نشانه خاتمه روند سرمایه گذاری است. این خروج از راه های مختلفی می تواند انجام شود ، به عنوان مثال توسط یک پیشنهاد عمومی ، باز خرید یا در بدترین حالت با یک نوشتن نامه. (Cumming and MacIntosh, 2002 ). پتانسیل خروج از یک سرمایه گذاری آینده نگر برای تصمیم سرمایه گذاری یک سرمایه گذار بسیار مهم است. یکی از دلایل اصلی این امر که در صنعت سرمایه گذاری از اهمیت بالایی برخوردار است ، این است که شرکتهای کارآفرینی ، در مراحل اولیه توسعه خود به ندرت در موقعیتی هستند که بتوانند سود سهام خود را به مالکان پرداخت نمایند. اصلی ترین بازده سرمایه داران از سرمایه گذاری های خود، سود حاصل از فروش سرمایه هایشان در سرمایه گذاری ها است. از این رو ، این نقص در بازار سرمایه گذاری ، یک مسئله مهم برای سرمایه گذاران محسوب می شود. با این حال ، تحقیقات در مورد خروج سرمایه های سرمایه گذاری با وجود اهمیت ظاهری موضوع بسیار محدود بوده است. Bygrave و همکاران (1994) ، کاممینگ و مکینتاش (2002) و شواین بچر (2002) برخی از این موارد استثنا هستند.

1-1.         هدف از پایان نامه

هدف کلی برای انجام این پایان نامه افزایش درک روند سرمایه گذاری با تأکید بر رابطه سرمایه داران با سرمایه گذار و کارآفرینان بوده است. این کار در چهار مقاله مختلف و در این مقدمه انجام شده است. این چهار مقاله در طول فرآیند سرمایه گذاری از ورود تا خروج قرار دارند. با این حال ، آنها به طور مستقیم از یکدیگر پیروی نمی کنند . هر مقاله را می توان به عنوان یک تحقیق آزاد در مورد جنبه خاصی از فرآیند سرمایه گذاری (پیمانکاری ، ارزش گذاری ، ایجاد ارزش و خروج) مشاهده کرد. مقالات نیز از لحاظ تئوریکی آزاد از یکدیگر هستند ، عمدتا به این دلیل که معتقدم نمی توان فرآیند سرمایه گذاری را تحت یک چارچوب نظری واحد پوشش داد. شکل 1 چگونگی ارتباط مقالات من با فرآیند سرمایه گذاری را نشان می دهد (با جزئیات بیشتر در فصل 4 مورد بحث قرار گرفته است). این فرآیند به سه مرحله اصلی ، پیمانکاری و ارزش گذاری ، ایجاد ارزش و خروج تقسیم می شود. دو مقاله به مرحله اول (پیمانکاری و ارزیابی) می پردازد ، یک مقاله به ایجاد ارزش می پردازد و مقاله نهایی به خروج می پردازد.

دو مقاله با مشکلات مرتبط با سرمایه داران سرمایه گذار که وارد رابطه می شوند ، پیمانکاری و ارزشگذاری را نشان می دهد. مشکلات تحقیق در این دو مقاله عبارتند از:

چگونه قرارداد سرمایه گذاری ریسک پذیر است و چرا اینقدر ساختار یافته است؟
و بنگاه های سرمایه گذاری چگونه می توانند برای سرمایه گذاری کارآفرینی کنند؟

مقاله سوم به رابطه بین سرمایه گذار و کارآفرین در طی فرآیند ارزش افزوده می پردازد و از سؤال پژوهشی زیر هدایت می شود:

چگونه حکومت و اعتماد بر عملکرد سرمایه گذاری بر شرکتهای کارآفرین که دارای پشتوانه سرمایه هستند تأثیر می گذارد؟
مقاله چهارم به بررسی استراتژی های خروج سرمایه گذاری با سوالات زیر می پردازد:
شرکتهای سرمایه گذاری سوئد از چه نوع راهبردهای خروج استفاده می کنند؟
آیا فرم سازمانی سرمایه گذار با استراتژی خروج از آن ارتباط دارد؟
آیا استراتژی خروج بر فعالیتهای مربوط به خروج تأثیر دارد؟

1-2.         خلاصه پایان نامه

همانطور که گفته شد ، این پایان نامه از دو بخش اصلی تشکیل شده است ، ابتدا مقدمه ای برای پایان نامه و سپس مجموعه ای از چهار مقاله پژوهشی.
با این حال ، بخش معرفی چیزی بیش از مقدمه مقالات است. همچنین از سه فصل تشکیل شده است که به هدف کلی پایان نامه کمک می کند.

فصل دوم ، فصلی است که در آن مفهوم سرمایه ریسک را بررسی کرده و در مورد اصطلاحات و تعاریف بحث می کنیم. درک اصطلاح سرمایه گذاری برای درک تحقیقات اساسی است. علاوه بر این ، سوء تفاهم ها و تغییر تعاریف در مورد شرایط سرمایه گذاری بسیار گسترده است و منجر به بروز چندین مشکل در ارتباط بین سرمایه داران ، کارآفرینان ، محققان و سیاست گذاران می شود. از این رو ، هدف این است که زبان سرمایه سرمایه گذاری تنظیم شود. مقاله اصلی در مورد اصطلاحات و تعاریف سرمایه گذاری در زبان سوئدی بود و اولین بار در کتاب سالانه سرمایه گذاری سوئد و انجمن های سهام خصوصی (SVCAs)منتشر شد. این مقاله با “شستن ” نظریه های (اولیه) نویسنده از سرمایه گذاری با بحث در حال انجام با نمایندگان SVCA ساخته شده است. این مقاله از آن زمان تاکنون چندین ویرایش را پشت سر گذاشته است. این فصل همچنین در کتاب آینده ، eyond the Valley of Death: Innovation in Venture capital and entrepreneurship منتشر خواهد شد.

فصل سوم، تاریخچه بازار سرمایه گذاری سوئد را شرح می دهد. یک دلیل برای اضافه کردن این فصل در پایان نامه این است که سایر مقالات را در متن قرار می دهد. تأثیر دولتهای سوئد در بازار سرمایه گذاری نیز حائز اهمیت بود. در مقاله آخر (استراتژی خروج و شدت فعالیتهای خارج از کار در بین کارآفرینان با حمایت سرمایه گذاری در سوئد) نویسنده چگونگی تفاوت سرمایه داران بخش عمومی در رفتار با سرمایه داران با سرمایه گذاری خصوصی را تحلیل می کند. از این رو ، این فصل نقش سرمایه داران بخش سرمایه گذاری در سوئد را نشان می دهد. با این حال ، مهمترین دلیل برای درج این فصل تاریخی احتمالاً این است که یک پایان نامه دکتری در مورد سرمایه گذاری در سوئد باید زمینه را برای خواننده برای درک بازار مورد مطالعه ارائه دهد. این فصل همچنین یک تجدید نظر جزئی از یک فصل است که در Isaksson و همکاران ظاهر می شود. (2006)

فصل چهارم، روند سرمایه گذاری را بررسی می کند. در این فصل ، نویسنده سعی می کند آنچه را که تحقیقات تاکنون در مورد روند سرمایه گذاری به ما آموخته است خلاصه کند. او همچنین چهار مقاله را که در پایان نامه پیوست شده اند ، قرار داده است.

در فصل پنجم ، مقالات ضمیمه خلاصه می شوند و بحث کوتاه تری در مورد مشارکت ها تکمیل می شوند.